پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود
سرخط خبرها

بودجه ۱۴۰۳ بهداشت و درمان مشهد افزایش می‌یابد | ۸ درصد جمعیت کشور از خدمات بهداشت و درمان مشهد بهره می‌برند

  • کد خبر: ۲۰۴۲۰۳
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
بودجه ۱۴۰۳ بهداشت و درمان مشهد افزایش می‌یابد | ۸ درصد جمعیت کشور از خدمات بهداشت و درمان مشهد بهره می‌برند
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس گفت: تخصیص بودجه بخش بهداشت و درمان باید با درنظر گرفتن جمعیت مشهد و جمعیت شناور در این شهر باشد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، مشهد دومین کلانشهر کشور است و از عمده شهر‌هایی است که به دلیل حضور ملجا حضرت رضا(ع) هر ساله شاهد حضور زائر از اقصی نقاط کشور به این شهر هستیم. کارشناسان حوزه سلامت بر این باورند با حضور این جمعیت شناور در مشهد باید با نگاه ملی، تخصیص بودجه به این شهر انجام شود. بخش بهداشت درمان شهر مشهد علیرغم ظرفیت‌هایی که دارد آن چنان نتوانسته بودجه ملی را کسب کند.

نصرالله پژمانفر در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به این موضوع تصریح کرد: در حوزه مباحث بهداشت و درمان، مشهد تنها پشتیبان جمعیتی خود را ندارد بلکه به دلیل توانمندی کادر بهداشت و درمان و با توجه به محوریتی که در کل ادوار گذشته داشته، یک مرکز مهم خدمات دهی در حوزه بهداشت و درمان بوده است.



به گفته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز علاوه بر جمعیت ۵ میلیونی مشهد که حدودا ۶.۵ درصد از جمعیت کل کشور را تشکیل می‌دهد در داخل شهر مشهد به طور میانگین بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شناور زائر داریم که در بعضی مواقع این جمعیت شناور به ۲ میلیون نفرهم می‌رسد.

۸ درصد کشور از خدمات درمان مشهد بهره می‌برند

وی گفت: اگر براساس حداقل میانگین ماندگاری زائر که حدود سه روز اقامتش باشد در نظر بگیریم، تقریبا ۲۵۰ هزار نفر به این جمعیت اضافه می‌شوند. علاوه بر این از لحاظ جمعیت اتباع هم یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در مشهد حضور دارند و این‌ها همه خدمات بهداشت و درمان را دریافت می‌کنند.

نماینده مردم مشهد و کلات یادآورشد: علاوه بر این از سایر شهر‌های استان هم برای درمان در مشهد حضورمی یابند. با توجه به این جمعیت شناور و جمعیتی که در مشهد داریم در واقع حدود ۸ درصد جمعیت کشوراز خدمات بهداشت و درمان این شهر بهره می‌برند.

وی افزود: آنچه که از بودجه استفاده و بهره برداری می‌شود پیش بینی جمعیت ۶.۵ درصدی است. بر این اساس و برای تخصیص بودجه مورد نیازمذاکراتی با دکتر منظور در خصوص اصلاح و بازنگری اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی خراسان در بودجه ۱۴۰۳ صورت گرفت و مقرر شد این افزایش اعتبار بررسی شود. بر اساس آخرین برنامه ریزی‌ها مقرر شد اعتبارات بیشتری به خراسان اختصاص یابد.

درافزایش بودجه بهداشت نه به دنبال اضافه ایم و نه کم

حجت الاسلام پژمانفر در ادامه تصریح کرد: امیدواریم هر چه زودتر این اتفاقات در بودجه ۱۴۰۳ بیافتد، ما به دنبال این نیستیم که ریالی اضافه بر خدماتی که دربخش درمان ارائه می شود، دریافت کنیم، اما نباید ریالی هم کمتر دریافت کنیم. مسلما متناسب با جمعیت این شهر و زائرانی که در این شهر حضور دارند و خدمات درمان دریافت می‌کنند باید بودجه در نظر گرفته شود و اختصاص یابد.

وی ادامه داد. در بررسی‌های صورت گرفته از سراسر کشور بستری در مشهد داریم که مجموعه کسانی که از تخت‌های بیمارستانی استفاده می‌کنند تقریبا با یک عدد ۳۰ درصد بیش از ظرفیت تخت‌های ما استفاده می‌کنند.
وی درخصوص تخصیص بودجه به پروژ‌های نیمه تمام گفت: ما زیرساخت‌های عقب افتاده‌ای در بخش درمان داریم. برای مثال از میزان تخت هایی که متناسب با نیازاستان که چند هزار تایی است، بسیار عقب هستیم.

نماینده مردم مشهد و کلات افزود: ما باید از بخش خصوصی استقبال کنیم که در بخش درمان سرمایه گذاری کند مخصوصا در مشهد که یک ظرفیت توریست درمانی دارد، بهره برد. ما افرادی را داریم که از کشور‌های دیگر برای زیارت در مشهد حضور یابند که از این ظرفیت هم می‌توان بهره برد.

پژمانفر تصریح کرد: امروزه ما از کادر مجرب و توانمندی در حوزه علوم پزشکی برخوردار هستیم که در بخش زیرساخت‌های آن، بخش خصوصی می‌تواند سرمایه گذاری کند و مشهد را به قطب درمان تبدیل کند. این موضوع با توجه به گردش مالی بالایی که دارد هم به اقتصاد کشور و هم مشهد کمک قابل توجهی خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->